Törzskártya

Mi díjazzuk a hűsegedet! Gyűjts pecséteket és igyál ingyen, vagy vásárolj kedvezménnyel!

Mi is az a Törzskártya? Van, aki még mindig felteszi nekünk ezt a kérdést. Ennek az egésznek az ötlete onnan jött, hogy Bozsó kitalálta: kellene valami, amivel vissza tudunk adni valamit a Törzsvendégeinknek. Akkor kezdtük el kidolgozni ezt a kártyarendszert, ami már kicsit továbbfejlődött.

A rendszer alapjáraton hasonlít bármelyik multi pontgyűjtő kártyájához, annyi különbséggel, hogy itt nem kell hosszú hónapokig epikus mennyiségű összeget elkölteni ahhoz, hogy vehess magadnak olcsóbban egy amúgy is olcsó kulcstartót mondjuk. Röviden: minden egyes alkalommal, amikor belépőt vásárolsz a klubban, kapsz egy pecsétet a kártyádra. Ha négy pecsét összegyűlik, akkor válik beválthatóvá a kártya. Beváltani több dologra lehet, ezt kicsit lejjebb kilistáztuk Neked. Egyetlen fontos szabály van csak a kártya kapcsán: névre szóló és nem átruházható. Vagyis ha négyen jöttök egy buliba, akkor az 4×1 pecsét és nem 4 pecsét egy kártyára. Ettől semmilyen körülmények között nem lehet eltérni. A kártya igénylése díjmentes, ha egyet elhasználsz, automatikusan kapod a következőt!

Beváltási lehetőségek:

  • 2000 Ft fogyasztás a klubban
  • Olcsóbban vehet klubos merchandise termékeket (az aktuális kedvezményekről érdeklődj!)
  • 15% kedvezmény könyvekre és 5% az egyéb termékekre az esztergomi Babits Könyvesbolban! (Részletekről érdeklődj beváltásnál az üzletben!)
  • 10% kedvezmény vásárlásod végösszegéből a Quintz Farmerüzlet esztergomi boltjában!

Babits Mihály könyvesbolt: 2500 Esztergom, Aradi tér 4.
Quintz Farmerüzlet: 2500 Esztergom, Rákóczi tér 2/A.