Szeretnél relikviát?

Itt láthatod, hogy milyen merchandise termékei vannak a Sportalsó klubnak, illetve a Sportalshow-nak! Shopunk jelenleg fejlesztés és készletfeltöltés alatt áll, így egyelőre csak néhány termékünket láthatod mutatóban.

FONTOS:

  • A korábbi fesztiválos pólóink már nincsenek raktáron, ám egyedi megrendelés esetén tudunk “replikát” készíttetni belőle. Ezek árairól érdeklődj az info@sportalso.hu címen!
  • Alapvetően arra törekszünk, hogy 2019 nyarától folyamatosan legyenek raktáron klubos merchandise termékek, ám előfordulhat, hogy valamiből éppen készlethiány van. A pontos stockról érdeklődj!
  • A pólóinkat az esetek túlnyomó többségben “Guildan Softstyle” típusú pólóra nyomjuk, amennyiben ez a szín vagy a méret miatt nem lehetséges, akkor mindenképpen ezzel megegyező minőségű alapanyagot használunk. Ugyanez érvényes a pulcsik esetében is!
  • A rendelések átfutási ideje függ attól, hogy az adott termék raktáron van-e, vagy pedig pótolnunk kell! Köszönjük a türelmet!

Amennyiben rendelni szeretnél, nincs más dolgod, kiválasztani a fenti képek közül azt a terméket, amire szükséged van és írni nekünk egy E-mailt, amiben tudatod velünk, mit is szeretnél. Mi felvesszük veled a kapcsolatot és mindent elintézünk! Neked nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni a “mörcsöt”!

Rendelni szeretnék