Új koncertvideóval jelentkezik a Red Swamp!

A koronavírusra tekintettel közönség nélküli koncertet rögzített a budapesti szmóker-metál zenekar az esztergomi Sportalsó klubban, ahol 4 közönségkedvenc dalt vettek fel 2020 október elején, az NKA és Hangfoglaló program támogatásával.

A zenekar énekese, Kovács Gergely beszélt a felvételről:

“A banda a lemondott tavaszi turné után ősz elején tudott játszani pár bulit, amik nagyon jól sikerültek és nagyon hiányoztak már, de az őszi turnénk további állomásai szintén a járvány áldozatául estek. Ez a pályázati felhívás jó alkalom volt arra, hogy készítsünk egy koncertfilmet azoknak, akiknek hiányoznak a közös együtt ugrálós, izzadós, éneklős-kiabálós megőrülések. 

A közönségünk energiái nélkül nyilván nem volt ugyanolyan a hangulat, ami zavarba ejtő volt sokszor, de megpróbáltuk magunkból kihozni a maximumot. Szinte egyértelmű volt, hogy az esztergomi Sportalsóban fogjuk rögzíteni az anyagot, hiszen sok jó emlék köt minket ide; a közönség és a klub stábja is mindig szívesen látott minket, ezúttal is köszönjük nekik a vendéglátást!

Négy olyan dalt rögzítettünk, amire koncerteken a legnagyobb megmozdulás szokott lenni, köztük a jövőre megjelenő harmadik nagylemezünk címadó dalát is, a Time to Die-t. A Crossed és a Queen of the Dirt a második nagylemez kiemeltjei, a Tiszassippi pedig talán a leghíresebb “swamp-dal”.

Várjuk már nagyon, hogy újra közönség előtt lépjünk színpadra, de addig is reméljük, hogy ezzel a rövid, de velős dalcsokorral jóvá tudjuk tenni egy kicsit az elmaradt koncertek okozta hiányérzetet.”

A Red Swamp legújabb nagylemeze 2021 első felében várható.

YouTube feliratkozás: https://bit.ly/redswamp_subscribe

Facebook: https://bit.ly/redswamp_fb

Instagram: @redswampband

Bandcamp: https://bit.ly/redswamp_bandcamp

Web: http://redswampband.com/