GY.I.K

Leggyakrabban feltett kérdésekre itt választ találsz! Kérünk szépen, mielőtt írnál nekünk, olvasd el, hogy az általad feltenni kívánt kérdés nincs-e a listában.

Akkor kezdődik. Amit Te kezdési időpontnak hittél, az a kapunyitás, minden esetben. Az esemény leírása és a koncert adatlapja minden fontos infót tartalmaz.

Amikor a banda feláll a színpadra és azt mondja: „Jó estét Esztergom!” Hülye kérdésre hülye válasz. Nézd meg a Facebook-on a koncert eseményoldalát, vagy az adatlapját itt az oldalon, minden esetben a lehető leghamarabb frissítjük majd ezt, hogy azonnal tudj tájékozódni bármikor.

Az esemény leírásában, a plakáton vagy a koncert adatlapján biztosan szerepel. Amennyiben nem, akkor a zenekar a helyszínen határozza meg ennek összegét, így nem fogunk tudni a kérdésre válaszolni.

Nem. És pont. (Szomorú, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül.)

Amennyiben fizetős rendezvény van, igen. Sajnos kivételt tenni nem áll módunkban.

Amennyiben komoly a kérdés, úgy szomorúan közlöm: Igen, mindenkinek, kivétel nélkül. Amennyiben nem komoly, akkor is. Mint említettük: nincs kivétel.

Ha meg is tudjuk oldani, a félrerakott belépőket a helyszínen csak helyszíni áron tudjuk biztosítani.

Nem. Sajnos ez nálunk nem fizetőeszköz, így elfogadni sem áll módunkban. Amennyiben a beléptetést a zenekar végzi, Ők ettől a gyakorlattól eltérhetnek, viszont ezt előre nem áll módunkban megtudakolni. Kérlek, válts forintot, mielőtt jössz!

Sajnos erre a kérdésre minden esetben a pultbon dolgozó személy ad majd választ, hiszen ezen termékek árusítása a zenekarok „hatásköre”.

Ennek nagyon örülünk, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy egy újabb generáció ismerje meg az élőzenét. Azonban zárt térben a hang egy kicsit másképpen viselkedik. A magas hangerő miatt egy-egy ilyen hallásvédő megvédi a gyermek hallását, ráadásul megszűri a zajokat is, így kvázi egy tisztább élményt kap.

A fix koncertdátumokat folyamatosan pakoljuk fel a honlapunkra, így itt tudsz tájékozódni. Sok esetben hamarabb van adatlapja egy eseménynek, mint eseménye, így itt némileg jobban látszik előre a program.

Röviden: A hely vendéglátó jellege miatt.

A 2017-2018 szezon kezdete óta arra törekszünk, hogy minden rendezvényünkön elérhető legyen a Ruhatár. Ennek díja 200 Ft, ami egy kabátot és egy kézitáskát foglal magában, egyszeri bevétellel és kiadással. (Nem, a Ruhatáros Hölgy telefonszámát nem tartalmazza, így ne is kérd. Köszi.)

Szinte minden kívánság megoldható, ilyen dolgokkal kapcsolatban Ric$-t keressétek a szervezes@sportalso.hu címen. Jó tanács: általában 6-8 hónappal előre szervezünk, így rövidebb időn belül sanszosan foglalt lehet a kinézett dátum.